Kern Hängvåg HCB max 150/300 kg

För vägning av hängande objekt



Art.nr: HCD 300K-2D


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Fullt utrustad kranvåg för låg till medelstora belastningsområden. Den fasta designen garanterar att extra säkerhetsnivå (Tüv testade). Tack vare den stora LCD -skärmen och fjärrkontrollen som levereras som standard kan den också drivas säkert på avstånd och resultaten kan läsas av.

Med Tüv-certifieringsmärket uppfyller vågen kraven i standard EN 13155 (icke-fixerade lastlyftbilagor) och EN 61010-1 (elektrisk säkerhet).

Hög mobilitet: Tack vare batteri, kompakt, lätt konstruktion är det lämpligt för användning på flera platser (produktion, lager, avsändningsavdelning).

HOLD-funktion: När vägningsvärdet förblir oförändrat är den vikt som anges på displayen automatiskt '' fryst '' tills hållknappen är tryckt.

Tare: återställer skärmen till "0" när det finns en belastning på skalan. Nu borttagna eller tillagda belastningar visas direkt.

Batterinivåindikator, visuell med LED.

Stor högkontrolldisplay som är lättläst.

Standby-funktion: Visa automatiskt stängs av efter 5 minuter utan belastningsändring. Automatisk aktivering med beröring av en nyckel.

Krok med säkerhetslås, roterande.

Infraröd fjärrkontrollstandard. Radioområde upp till 20 m. Alla funktioner kan väljas. Batterier ingår.

Tillbehör
Laddningsbart batteripack (HCD-A01)

Vågar finns oftast för omgående leverans från KERN.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskat tillval:
Önskat tillbehör:
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Mått display: 150×79×97 mm
Mått våghus: 150×79×97 mm
Viktkapacitet:
HCD 60K-2 max 60 kg
HCD 100K-2 max 150 kg
HCD 300K-1 max 300 kg
HCD 100K-2D max 60/150 kg
HCD 3000K-2 max 150/300 kg

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka