Kern stereomikroskop

Det prakiska och robusta stereomikroskopet för skolor, utbildningscenter, verkstaden och laboratoriet.

Binokulär. 0,35 W LED (Reflected light).


Art.nr: OSF 439


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Med sitt integrerade handtag samt sitt stabila mekaniska stativ har KERN OSF 439 utvecklats speciellt för skolor och verkstäder. LED-infallande och sända belysning som ingår som standard garanterar den allra bästa, kontinuerligt dimbara belysningen för prov.

Förutom mycket goda optiska egenskaper gör den ergonomiska arbetsytan att den erbjuder den högsta bekvämlighetsnivån i denna klass. Ett vridbart objektiv med fördefinierade förstoringar är tillgängligt för att göra dina arbetsprocedurer snabbare och effektivare.

Okularen är fixerade i okularröret för att förhindra att de skadas eller tappas bort. Den ergonomiska formen och den stabila mekanismen som kan justeras extremt exakt ger en hög funktionalitet och gör att du kan arbeta snabbt och effektivt med mycket liten ansträngning.



Ett stort urval av okular samt olika extra externa belysningsenheter finns som tillbehör. Ett skyddande dammskydd, ögonmuggar samt flerspråkiga bruksanvisningar ingår i leveransen.

Tillämpningsområde: Utbildning, provrörsbefruktning, upptäckt av parasiter, zoologi och botanik, vävnadsberedning, sektion, kvalitetskontroll.

Applikationer/Prover: Prover med fokus på tredimensionellt intryck (djup, tjocklek), t.ex. insekter, frön, kretskort, komponenter.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

TECHNICAL DATA
Optical system: Greenough
Tube type: Binocular
Ocular magnifications: 10 x
Ocular visual field: 20 mm
Standard objectives: 4×, 1×, 2×
Objectives magnifications: 1x / 2x / 4x
Illuminance: Reflected light, Transmitted light
Illumination type transmitted light: LED
Illumination intensity transmitted light: 0,35 W
Illumination type incident light: LED
Illumination intensity incident light: 1 W
Working distance: 57 mm
Stand type: mechanical
Focusing mechanism: coarse drive
Dimension (W×D×H): 230×180×275 mm

Film



 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka