Kern stereo-zoom-mikroskop

Professionellt stereo-zoom-mikroskop med parallelloptik för utmärkta bilder, skärpedjup och kontrast.
Trinokulär.
3W LED (Reflected light, Transmitted light).


Art.nr: OZS 574


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

KERN OZS-5-serien är ett speciellt högkvalitativt stereo-zoom-mikroskop med parallelloptik för krävande analyser.

KERN OZS 574 har en stark, steglöst justerbar 3 W LED reflekterad och genomsläppt ljusvariant för den allra bästa belysningen av ditt prov. Det parallella optiska systemet är ett högkvalitativt optiskt system som ger utmärkta bilder med bästa kontrast, färg och skärpedjup med utmattningsfritt arbete. Omfokusering när zoomen förstoras är endast nödvändig i mycket få fall.

Som standard erbjuder detta mikroskop dig kontinuerlig total förstoring på 8 x-80 x. KERN OZS 574 trinokulär och är därför utrustad för anslutning av en kamera för dokumentationsändamål och för kvalitetsrapporter.

Pelarstativet är särskilt flexibelt tack vare sin variabla och robusta justeringsmekanism och möjliggör därför ergonomiska arbetsprocedurer.

Ett stort urval av okular, (universella) stativ, ett darkfield-kit, externa belysningsenheter samt hjälpobjektiv med mera finns som tillbehör. Ett skyddande dammskydd, ögonmuggar samt flerspråkiga bruksanvisningar ingår i leveransen. En C-monteringsadapter krävs för att ansluta en kamera.

Tillämpningsområde: provrörsbefruktning, upptäckt av parasiter, zoologi och botanik, vävnadsberedning, sektion, kvalitetskontroll, elektronik- och halvledarindustri, montering och reparation.

Applikationer/Sampler: Prover med fokus på tredimensionellt intryck, zoom med variabel förstoring (djup, tjocklek), t.ex. insekter, frön, kretskort, komponenter.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

ECHNICAL DATA
Optical system: Parallel
Tube type: Trinocular
Ocular magnifications: 10 x
Ocular visual field: 22 mm
Magnification ratio: 10,0:1
Zoom [Min]: 0,8 x
Zoom [Max]: 8 x
Objectives magnifications: 0,8 x - 8 x
Illuminance: Reflected light, Transmitted light
Illumination type transmitted light: LED
Illumination intensity transmitted light: 3 W
Illumination type incident light: LED
Illumination intensity incident light: 3 W
Working distance: 91 mm
Sample height [Max]: 100 mm
Stand type: pillar
Focusing mechanism: coarse drive
Dimension (W×D×H): 305×300×540 mm

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka