Kern skolmikroskop

OBS 101 är ett enkelt skolmikroskop.
Monokular


Art.nr: OBS 101


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

KERN OBS-serien är en solid och enkel skolmikroskopserie, som är lätt att använda tack vare sina intuitiva kontrollelement. Den kontinuerligt dimbara 0,5 W LED garanterar optimal belysning av proverna och säkerställer även lång livslängd. Mobilanvändning är heller inga problem genom att använda uppladdningsbara batterier.

Den enkla kondensorlinsen säkerställer den allra bästa koncentrationen av ljus och belysning av provet (kondensatorskiva). För att fokusera objektet har modellen en grov och fin fokuseringsknapp på båda sidor. Ett stort urval av olika okular och objektiv finns också.

Tillämpningsområde: Grundskola, gymnasieskola, Träning, hobby
Applikationer/prover: Genomskinliga, tunna, högkontrast, mindre komplexa prover (t.ex. växtvävnad, färgade celler/parasiter)

Monokular. se också OBS 104 Binokular.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Optical system: Finite
Tube type: Monocular
Ocular magnifications: 10 x
Ocular visual field: 18 mm
Standard objectives: 4×, 10×, 40×
Lens quality: achromatic
Nosepiece screw-in locations: 3
Illuminance: Transmitted light
Illumination type transmitted light: LED
Illumination intensity transmitted light: 0,5 W
Focusing mechanism: coaxial coarse and fine drive
Fine drive minimum 0,0025 mm
Dimension (W×D×H): 130×300×310 mm

Film



 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka