Golvvåg MPN 250 kg

Personvåg med BMI-funktion.
Vågplatta 365x370 mm
Kan kommunicera vågdata via WiFi


Art.nr: MPN 200K-1M


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Personvåg med BMI-funktion.


Idealisk för sjukhus, kliniker och läkarmottagningar. Robust design för daglig användning i en professionell miljö. Enkel och hygienisk rengöring. Säker och halkfri positionering med höjdjusterbara gummifötter. Nivåindikator för att jämna ut nivån exakt.

För 250 kg belastning. Motsvarande modell finns också för 300 kg belastning med större vågplatta.

Display
25 mm höga siffror. Flexibel placering av displayanordning, t.ex. fristående eller monterad på vägg. Väggfäste för displayenhet standard. Stor plattform med halkfri och slitstark yta av plast, för att ge patienterna ett säkert fotfäste.



Medicinteknisk produkt
Verifieringsklass III. Godkänd som medicinteknisk produkt enligt 93/42/EEC. Inom EU är officiell verifikation (överensstämmelsebedömning enligt NAWI 2014/31/EU) obligatorisk enligt lag för vågar som är avsedda att användas som medicinteknisk produkt.



WiFi
Tack vare det integrerade WiFi-gränssnittet är denna modell lämpad för trådlös överföring av vikter direkt till den digitala patientjournalen. Detta eliminerar dokumentation- eller överföringsfel som uppstår vid manuell dataöverföring. Tack vare denna teknik kan denna modell integreras i befintliga eller framtida EMR- och EPJ-system och säkerställer att din investering är framtidssäkrad redan nu.

Anslutning
KERN Universal Port (KUP) tillåter anslutning av en extern KUP-gränssnittsadapter, som till exempel RS-232, USB, Bluetooth, WiFi eller Ethernet, för utbyte av data och kontrollkommandon, utan några installationskostnader.

HOLD-funktion
Vid vägning av patienter som inte kan stå stilla bestäms ett medelviktvärde. Detta ger tillräckligt med tid för att sköta patienten och sedan få en viktavläsning.

Moder- och barnfunktion
Förälderns vikt mäts, och vågen nollställs via knappen. Därefter vägs föräldern och barnet tillsammans. Barnets vikt kommer då att visas på displayen. Detta är särskilt praktiskt för vägande spädbarn, som kan förbli vaggade i armarna på en förälder under vägningsprocessen.

BMI-funktion
BMI-funktion för att bestämma undervikt/normalvikt/övervikt. Högupplöst läsbarhet: läsbarheten [d] kan ökas med en decimal under 5 sek. med en knapptryckning.

Batteri- eller nätdriven, uppladdningsbar batteridrift tillval.

Arbetsskydd medföljer leveransen.

Tillbehör
Strömadapter (YKA-51)
Etikett-skrivare (YKE-01)
Matris-skrivare (YKN-01)
Laddningsbart batteripack (YMR-01)

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskat tillbehör:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka