Golvvåg MPN 250 kg

Personvåg med BMI-funktion.
Vågplatta 365x360 mm
Kan kommunicera vågdata via WiFi


Art.nr: MPN 200K-1PM


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Personvåg med BMI-funktion


Den ergonomiskt optimerade formen och robusta designen gör MPN-serien idealisk för daglig användning i en professionell miljö.

Se också MPN 200K-1HM som också har en integrerad längdmätare som kan dras ut samt ett robust huvudstöd i plast och ett mätområde från 89 - 205 cm (patienter som är lägre än 80 cm kan mätas med hjälp av mätskalan monterad på kolonnen).

Säker och halkfri positionering med höjdjusterbara gummifötter. Stor plattform med halkfri och slitstark yta av plast, för att ge patienterna ett säkert fotfäste. Lätt att transportera tack vare de två integrerade transporthjulen.



Medicinteknisk produkt
Verifieringsklass III. Godkänd som medicinteknisk produkt enligt 93/42/EEC. Inom EU är officiell verifikation (överensstämmelsebedömning enligt NAWI 2014/31/EU) obligatorisk enligt lag för vågar som är avsedda att användas som medicinteknisk produkt.


HOLD-funktion
Vid vägning av patienter som inte kan stå stilla bestäms ett medelviktvärde. Detta ger tillräckligt med tid för att sköta patienten och sedan få en viktavläsning.

Moder- och barnfunktion
Förälderns vikt mäts, och vågen nollställs via knappen. Därefter vägs föräldern och barnet tillsammans. Barnets vikt kommer då att visas på displayen. Detta är särskilt praktiskt för vägande spädbarn, som kan förbli vaggade i armarna på en förälder under vägningsprocessen.

BMI-funktion
BMI-funktion för att bestämma undervikt/normalvikt/övervikt. Högupplöst läsbarhet: läsbarheten [d] kan ökas med en decimal under 5 sek. med en knapptryckning.

Display
25 mm höga siffror. Praktisk andra display på vågens baksida som gör det enkelt för både patienten och läkaren eller vårdpersonalen att avläsa vikten.



WiFi
Tack vare det integrerade WiFi-gränssnittet är denna modell lämpad för trådlös överföring av vikter direkt till den digitala patientjournalen. Detta eliminerar dokumentation- eller överföringsfel som uppstår vid manuell dataöverföring. Tack vare denna teknik kan denna modell integreras i befintliga eller framtida EMR- och EPJ-system och säkerställer att din investering är framtidssäkrad redan nu.

Anslutning
KERN Universal Port (KUP) tillåter anslutning av en extern KUP-gränssnittsadapter, som till exempel RS-232, USB, Bluetooth, WiFi eller Ethernet, för utbyte av data och kontrollkommandon, utan några installationskostnader.

Batteri- eller nätdriven, uppladdningsbar batteridrift tillval.

Arbetsskydd medföljer leveransen.

Tillbehör
Strömadapter (YKA-51)
Etikett-skrivare (YKE-01)
Matris-skrivare (YKN-01)
Laddningsbart batteripack (YMR-01)

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskat tillbehör:
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Mått: 365x570x1030 mm
Vågplattan: 365×360×80 mm BxDxH
Siffror: 25 mm höga
Vikt: 12 kg
Maxbelastning: 250 kg

Film



 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka