Vela Träning medium

En stabil och säker patientstol med parlåsta hjul.
Manuell reglering
Med tippstöd.


Art.nr: 70035

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Velas båda Träningsstolar Medium och Large är stabila och säkra arbetsstol med centrallåsta hjul. Large har även anti-tippbåge som standard (finns som tillval för Medium).

Det stabila underredets fyra hjul och centrallåsning ökar känslan av trygghet för brukaren. Underredet garanterar optimal bromskraft på
alla fyra hjul.

Höjdreglering med gaskolv 44-59 cm.

Fotens form frigör utrymme framför patienten, vilket gör det möjligt för brukaren att, så att säga, ”gå sittande”.

Konstläder och rengöring
Konstlädret Compound har en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete. Flertalet färger att välja på för samma pris.

Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm).
Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten.

Armstöden
Armstöden kan regleras i höjd och sidled. De går att sänka så lågt att man enkelt tar sig från stolen till exempelvis sin säng och vice versa. 8x26 cm dynor.

Ryggstöd
Ryggstödet kan regleras upp och ned samt i djup. Storlek 38x30 cm.

Mått och maxvikt
Sitthöjd 44-59 cm
Säte 44x44 cm
Armstöd (PU) 8x26 cm
Ryggstöd 38x30 cm
Max patientvikt 160 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka