Vela Träning Large

En stabil och säker patientstol med parlåsta hjul.
Manuell reglering
Med tippstöd.


Art.nr: 70036

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Vela Träning Large är en stabil och säker stol med centrallåsta hjul utformad för träning och rehab tillsammans med exempelvis en arm- eller bentränare. Se även Träning Medium med mindre säte och ryggstöd.

Stolens utformning med hjul och broms gör att den lätt kan flyttas till och från träningsutrustning och bromsas när patienten är korrekt placerad vid träningsutrustningen. Brukaren kan även själv låsa hjulen med hjälp av låsspaken.

Baktill på Träning Large finns en anti-tipp-båge.

Stolens säte kan vinklas framåt eller bakåt så att patienten har en optimal sittställning i förhållande till träningen.

Höjdreglering
Manuell höjdreglering 44-59 cm.

Underredet
Det stabila underredet har centralbroms som kan nås runt hela stolen. Chassits storlek 55x55 cm.

Ryggstöd
40x40 cm.

Armstöd
Armstöden som kan regleras i höjd är även nedfällbara. Storlek på dynor 8x26 cm.

Säte
47x47 cm.

Konstläder
Konstlädret Compound har en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete. Flertalet färger finns för samma pris.

Rengöring/desinfektion
Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten.

Mått
Sitthöjd 44-59 cm
Stativ 55x55 cm
Säte 47x47 cm
Ryggstöd 40x40 cm
Armstödsdynor 8x26 cm
Max vikt 160 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka