Stolsvåg för 250 kg

Ergonomisk stolsvåg med BMI-funktion och integrerat WiFi-gränssnitt för trådlös överföring av vägningsresultat.

Art.nr: MCN 200K1M


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Ergonomisk stolsvåg med integrerat WiFi-gränssnitt för trådlös överföring av vägningsresultat.


Perfekt stolsvåg för äldreboenden, rehabiliteringscenter och kliniker med många patienter. Vågen kan hantera personer som väger upp till 250 kg.

Hjul
Mobil med sina två bakre styrbara och låsbara hjul. I kombination med de främre hjulen med fast riktning kan stolen styras till lämplig plats. Hjulen med sin stora diameter gör det lättare att ta sig över dörrtrösklar, kanter och över springorna in i hissar.

Säte
Det bekväma, ergonomiskt optimerade sätet erbjuder säkert stöd under vägning. Utmärkt för användning med demenspatienter, tack vare den klara kontrastsvarta färgen på sittytan, fotstöden och armstöden.

Armstöd
De två fällbara armstöden plus fotstödet gör förflyttningen till stolen enklare. Idealisk för överviktiga patienter och/eller vid förflyttning från en säng till stolsvågen.

HOLD-funktion
Om patienten inte sitter alldeles still räknar vågen ut genomsnittsvikten som fixeras. Detta innebär att personalen har gott om tid för att ta hand om patienten, innan man läser av vikten.



Övrigt
BMI-funktion för att bestämma undervikt/normalvikt/övervikt. Högupplöst avläsning: Utläsning i 5 sekunder ökat med en decimal med en knapptryckning. Batteri- eller nätdriven, uppladdningsbar batteridrift ingår. Skyddsfodral medföljer leveransen. Verifikationsklass III.

Godkännande för medicinsk användning enligt 93/42/EEC

Tillbehör
Extern datainterface RS-232 inkl kabel (KUP-01)
Extern datainterface USB inkl kabel (KUP-03)
Extern datainterface Ethernet inkl kabel (KUP-04)
Extern Bluetooth datainterface (KUP-06)
Förgreningsdosa (KUP-13)
Rengöringsdukar 80p (MYC-01)
Termisk skrivare (YKB-01N)
Matrisskrivare (YKN-01)

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskat tillval:
Önskat tillbehör:
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Mått generellt: 625x990x960 mm BxDxH.
Displaysektion: 210x54x100 mm BxDxH.
Vikt: 23,3 kg
Maxbelastning: 250 kg

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka